Nest S


In 2021 ben ik begonnen met de voorbereidingen voor een nest van Lune. Voor de fokreu ben ik opnieuw uitgeweken naar Frankrijk, Met hulp van Marlies en Berry heb ik de keuze gemaakt en is ons oog gevallen op Joy de L'Oree du Bois Bruyer. Nadat ik contact heb gezocht met de eigenaar van Joy was het wachten op het loops worden van Lune.


De verwachting was dat ze in mei loops zou worden echter was ze wat eerder dan verwacht. In februari werd ze loops. Op dat moment waren er allerlei maatregelen rondom corona. Het was dus best spannend of de dekking doorgang kon vinden. In maart was het zover, de progesteron waarden liepen op en ben ik naar Frankrijk gegaan voor de dekking. Gelukkig kon dit allemaal plaats vinden.


Op 16 mei zijn de pups van Lune en Joy geboren, een prachtig nestje van 12 pups. 6x reu en 6 x teef waarvan helaas 1 reutje is overleden. Uit dit prachtige nestje hebben we zelf 1 pup gehouden, 1 pup is terug gegaan naar Frankrijk en de andere pupjes hebben allemaal een goed thuis gevonden in Nederland.

Joy de L"Oree Du Bois Bruyer

Nest P

In 2018/2019 ben ik begonnen met de voorbereidingen voor het fokken van een nestje met Lune. Met hulp van Marlies en Berry is er gezocht naar een dekreu. Dit is  Max Du Mont Des Coquelicots geworden van Roger Souillac.


In Juni 2019 ben ik samen met Berry afgereisd naar Frankrijk om Lune te laten dekken.

De dekking verliep vlot en soepel. 

Op 19 augustus 2019 zijn er na een voorspoedige bevalling 8 pups geboren (6 x reu en 2 x teef).

Prachtige jonge hondjes die allemaal een liefdevol en een goed thuis hebben gevonden in Nederland en België.

Max Du Mont Des Coquelicots